Privatlivspolitik

I det omfang du anvender vores kontaktmail og fremsender en mail med eksempelvis dit navn, telefonnummer, e-mail og adresse vil vi behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til/modtaget til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Du kan se hvilke oplysninger der automatisk bliver videregivet til tredjeparter under afsnittet Cookiepolitik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, kan du desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig – kontakt@birbond.dk. Så længe oplysninger ikke skal opbevares i henhold til øvrig lovgivning.